Тук ще намерите нашите актуални оферти както и информация за нашите артикули - ботуши, обувки и много други. Ако не откриете стоките, които търсите, не се колебайте да ни се обадите на посочените данни за контакт (0899922656, 0898410332 или 034 460011) или ни пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Ще се радваме да отговорим на всеки ваш въпрос!

Екипът на ЕТ Авангард-Ив. Косева

 

Ето някои от нашите актуални предложения:

РИБАРСКИ БОТУШИ DUNLOP

РИБАРСКИ ПОЛУГАЩИРИЗОН С БОТУШИ БЕЗ ЗАЩИТА, МАРКА DUNLOP CHEST NEOTUNO

- подходящ за ловно-рибарско хоби и работа свързана с водна среда
- височина на гащеризона - 143 ± 5 см
- страни на произход: Холандия, Португалия
- срок на годност при съхранение - 3 години, при спазване на инструкцията за употреба към артикула.
- Материал: PVC (ПВХ)
Марката DUNLOP се използва и показва тук със съгласието на дистрибутора ПРЕВЕНТА ООД, гр. София.

РИБАРСКИ ПОЛУГАЩЕРИЗОН DUNLOPРИБАРСКИ ПОЛУГАЩЕРИЗОН DUNLOP

За проверка на наличност от желания от Вас размер и за допълнителни технически данни моля разгледайте нашия виртуален магазин в категория РИБАРСКИ ГАЩЕРИЗОНИ или се свържете с нас на 08999 22 656 или 034 46 00 11.

БОТУШИ DUNLOP

Представяме Ви едни от най-добрите работни ботуши на българския пазар, ботушите от марка DUNLOP. Решихме да се спрем на тези ботуши, защото се убедихме техните качества.
Цената на тези ботуши варира в зависимост от локалния доставчик. Ние ги продаваме на цена от 24 лв. с ДДС (декември 2016 г.). Тази на пръв поглед висока за едни работни ботуши цена е всъщност едно голямо достойнство на тези ботуши, защото за качеството и комфорта, които те предлагат, едва ли ще намерите по-добри. Със сигурност можете да намерите на пазара и други марки ботуши, които да са с по-ниска цена, но те даже ще Ви струват в крайна сметка повече, когато точно по време на работа се цепнат и почнат да пропускат вода и кал. Със сигурност ще загубите поне няколко часа да ги върнете и да намерите други. Няколко часа от работния Ви ден струват може би колкото нов чифт ботуши DUNLOP, ако не на Вас, то на работодателя Ви. А колко ще сте разочаровани, ако ботушите се скапят по време на лов или риболов! За да избегнете излишни разходи и разочарования, изберете още сега ботушите DUNLOP! 

БОТУШИ DUNLOPБОТУШИ DUNLOP

Накратко за тях: ботушите DUNLOP са изработени от материал PVC (поливинилхлорид) от холандската фирма Hevea bv. Този фирма производител има богат опит в производството на ботуши и през 1996 г. закупува брандa Dunlop Protective Footwear и сега предлага ботушите с марка DUNLOP. Ако вече сте държали тези ботуши в ръце, сигурно сте забелязали, че те са меки и еластични и имат сравнително дебела  грайферна подметка. Това ги прави удобни, а подметката им е изработена с едър грайфер за да не се пръзалят лесно. Подходящи за кал и мокри условия, тези ботуши са просто един незаменим аксесоар за лов и риболов, в градината, на полето, или в гората, пазейки краката Ви от кал и вода, и от нараняване от бодливи храсти и тръни. Ботушите се произвеждат в различни размери, като мъжките номера са от 40 до 46. Ако желаете да закупите тези ботуши онлайн, моля посетете нашия електронен магазин: http://tehnix-shop.com/BOTUSHI-DUNLOP

 

ДАМСКИ РАБОТНИ БОТУШИ

Тези ботуши са един необходим аксесоар към работното облекло на всяка домакиня в нейната грижа за градината и цветята, а също и при грижите за животните в своето стопанство или ферма, особено в райони и помещения с повишена влажност и замърсеност. Ботушите са ниски и това позволява бързото им обуване и събуване при нужда.

дамски ботуши българско производство
дамски ботуши българско производство

Дамските работни ботуши са произведени от ХАРИ-93 ООД, гр. Пловдив. Лесни са за почистване, тъй като външната им част е от PVC. Мек и гъвкав при стайна температура, този материал става по-твърд при ниски температури и зимни условия, но отново омеква при стайна температура. При избора на ботушите, който обикновено става с мерене при стайна температура, препоръчваме да ползвате допълнителен чорап, за да сте сигурни, че ботушите ще са ви също така удобни и през зимата. Това важи особено за ботушите с вата, тъй като те са най-често необходими през зимата. За допълнителна информация ни се обадете на 034 46 00 11 или 08999 22 656. Ако желаете да поръчате онлайн, моля изберете подходящия за Вас номер в нашия електронен магазин: TECHPART.

 

МЪЖКИ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ БОТУШИ

БОТУШИ ХАРИ КОНДОР СИЛИКОНОВИ С ВАТА - КАМУФЛАЖНИ

Тук Ви представяме ботушите марка CONDOR от българския производител ХАРИ-93 ООД. Ботушите от марка "CONDOR" са подходящо допълнение към вашата екипировка за лов или работа. Подходящи са особено за есенния сезон, когато окраската им се слива с околната среда. Това в комбинация със силиконовото им покритие им придават един изключителен ефектен външен вид. Ботушите имат вътрешен чорап от мека вата, който лесно се вади за почистване и изпиране при замърсяване. Подметката е с едър грайфер придаващ стабилност и сигурност, без да е прекалено дебела, за постигане на комфорт и лекота. В горната си част ботушите са снабдени с връзки за пристягане, за да седят стабилно на краката Ви дори и при активно движение сред шубраци и храсти.

БОТУШИ ХАРИ СИЛИКОНОВИ С ВАТА - КАМУФЛАЖНИБОТУШИ ХАРИ СИЛИКОНОВИ С ВАТА - КАМУФЛАЖНИ

Изключително леки, еластични и удобни, с височина до под коляното - с тях бихте прекарали неусетно часовете в един незабравим излет в природата. Разполагаме в наличност с различни размери. Други данни: Височина 28 см.

БОТУШИ ХАРИ КОНДОР СИЛИКОНОВИ С ВАТА - ЗЕЛЕНИ

Тези ботуши в много отношения са подобни на БОТУШИТЕ ХАРИ КОНДОР СИЛИКОНОВИ С ВАТА, с тази разлика че са отляти изцяло от омекотен ПВХ (PVC). 

БОТУШИ ХАРИ КОНДОР PVC С ВАТАБОТУШИ ХАРИ КОНДОР PVC С ВАТА

ДРУГИ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Предлагаме Ви различни аксесоари за работата или хобито Ви, които биха били едно добро допълнение към избраните от Вас ботуши или обувки. Това са например гумени облекла изработвани по поръчка, облекла от гумирана и пропита тъкан, а също и работни облекла за различни приложения, както и предпазни средства. Една част от работните облекла се изработват по поръчка с размери на клиента. Тук Ви предлагаме да се запознаете с нашите ГУМЕНИ ПРЕСТИЛКИ:

ГУМЕНИ ПРЕСТИЛКИ ПО ПОРЪЧКА

ЕТ "Авангард-Ив. Косева" изработва гумени престилки по поръчка и размери на клиента. Гумените престилки на "Авангард" убеждават със своя здрав и износоустойчив гумен материал и доказана издръжливост при работните условия, за които са създадени. Правят се дълги и със стабилни връзки за да издържат на многократни натоварвания. Лесни и непретенциозни за поддръжка, тези престилки са за работа в груби условия. Най-честите им приложения са за защита от вода при преработка на инертни материали при работа с машини когато се образуват пръски, като например в каменоделството. Шлифоването и рязането с абразивни дискове и водни суспензии в тази професия изисква подходящо защитно облекло, каквото са тези престилки. Друго приложение е в кланиците при обезкостяване, където се изисква надеждна защита от наранявания с животински кости. Ако желаете да имате такава престилка за себе си или за Вашите служители, обадете ни се на 08999 22 656 или на 034 460011. Престилките се изработват по поръчка от гумиран плат или гумено платно. Типичната дължината е 120 см или според Вашите изисквания. Типичната престилка от този вид можете да видите в нашия виртуален магазин: Престилка Гумена "Авангард", или да поръчате онлайн в електронния ни магазин TEHNIX SHOP .

Гумена престилка Авангард

ЗА КОНТАКТ

ЕТ"Авангард-Ив. Косева"
гр. Пазарджик
GSM: 08999 22 656
GSM: 0898 410 332
Тел.: 034 460011
Факс: 034 460011
Имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Посетете Botushi.bg в ShopMania

Нагоре